رفتن یک دوست

سلام دوستای عزیزم


امروز میخوام براتون از یه پسر بیست ساله بگم که ماه پیش توی عملی که داشت فوت شد ومن دیشب فهمیدم


ازتون خواهش میکنم هر شب جمعه براش فاتحه بخونید

 

اینا مطالبی هست که تو وبلاگم برای اخرین بار پست گذاشت ومن رفتم تو وبلاگش ببینم که حالش خوبه یا نه که دیدم پسر عموش خبر فوت شدنش رو گذاشته

 

 

 

سلام خوشحال میشم بیای و آخرین پستم عمرم رو بخونی و برام کامنت بزاری . البته شاید هم آخرین پستم نباشه . معلوم نیست فقط دست خدای که بعد این پست بتونم بیام یا نه ، فقط دست خدای

 

.من تا 15 این ماه میام تو وبم بعدش دیگه فکر نکنم بتونم بیام .

 

منتظرم خدانگهدار

 

مصطفیmito

 

برام دعا کن چون 15 این ماه عمل دارم



  مصطفی رفت ..................

سلام به دوستای عزیز پسرعموی خودم.

دوست نداشتم بیام و این خبرو بگم .حتی دوست نداشتم که این خبرو بشنوم . از خداهم این توقع رو نداشتم که اینجوری با همه ی ما تا کنه . چون اون جوون بود اون تازه اول زندگیش بود .نباید این کارو میکرد . منکه به جهنم .مادر پدرش چه گناهی کردن که باید جنازه تنها پسرشون رو ببینن . پسری که فقط ۲۰ سالش بود . خداواقعا از دستت ناراحتم . خیلی دلمو شکستی خدا . آخه چرا

این همه دل همه برا مصطفی دعا کردیم حتی برا دلخوشی ماهم که شده نمیزاشتی بره .

خدا . جون منو میگرفتی ولی نمیزاشتی مصطفی بره . چون حالا که اونو ازما گرفتی هنگار ما هیچی نداریم . خدا تو دنیای مارو گرفتی . دنیای ما سیاه شد . بدون اون حالا بگو چیکار کنیم .

ببخشید من حرفهامو اینجا زدم آخه دلم خیلی پره از همه چی از دنیا از خدا از آدمهاش از همه چی .

مصطفی هم برا همیشه خوابید و خدا هم هیچکار نکرد . خداحافظ  

l

دیگه من نمیتونم بیام تو این وبلاگ . چون هروقت اومدم تواین وبلاگ حالم خراب شده . دیگه طاقت این همه حرف رو ندارم . این هم عکس عزیز ترین عزیزم کسی که دنیام بود کسی که زندگیم بود . یعنی زندگی و عمر همه ی ما بود . خدانگهدار همه ی شماها باشه . فقط ازتون یک خواهش دارم حداقل هفته ی یکبار برا مصطفی یک فاتحه بفرسین خوشحال میشه .

دیدار به قیامت مصطفی جان

چرا رفتی مصطفی چرا ؟ چرا خداتورو از ما گرفت

چرا خدا تورو انتخاب کرد چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی دوست دارم منم زودتر بیام جای تو مصطفی

پس برا منم دعا کن بیام براهمیشه کنارتو بخوابم

 

خدانگهدار ....



 

altمواد لازم

خمیرپیتزا ۱۴۰ گرم
گوجه‌فرنگی رسیده یک عدد
قارچ ۷۰ گرم
پنیرپیتزا ۸۰ گرم
سینه‌مرغ خرد شده ۱۱۰ گرم
سیر یک حبه
ترخون و روغن‌زیتون به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا
گوجه‌فرنگی‌ را رنده کرده و آن را داخل تابه تفت می‌دهیم. پس از‌ آن
خمیرپیتزا را پهن کرده و گوجه‌فرنگی تفت داده شده را روی آن می‌مالیم. در
مرحله بعد قارچ را که از قبل آب‌پز کرده‌ایم خرد کرده و روی خمیرپیتزا
می‌ریزیم و پنیرپیتزا را روی آن پخش می‌کنیم.

سپس سینه‌مرغ را به
همراه یک حبه سیر که آن را خرد کرده‌ایم داخل تابه‌ای جداگانه با
روغن‌زیتون تفت می‌دهیم و آن را روی ترخونی که بر روی یک سینی ریخته‌ایم
غلتانده و داخل فر با حرارت ۰۱۲ درجه قرار می‌دهیم. پس از ۱۵ دقیقه پیتزا
آماده است.

alt

مواد لازم:

نان تست=به مقدار لازم

پنير ورقه اي=به مقدار لازم

گوشت چرخ شده=300 گرم

پياز رنده شده=1 عدد

گوجه فرنگي=2 عدد

فلفل دلمه سبز=1 عدد

رب گوجه فرنگي=2 قاشق غذاخوري

نمك و فلفل و ادويه=به مقدار لازم

پنير پيتزا رنده شده=به مقدار لازم

سس بشامل

مواد لازم براي سس بشامل:

آرد سفيد=2 قاشق غذاخوري

كره=2 قاشق غذاخوري

پياز سفيد نرم شده=1 عدد

شير=2 ليوان

طرز تهيه سس بشامل:

1. كره
را در ماهيتابه ريخته روي حرارت ملايم قرار دهيد سپس پياز سفيد نرم شده
را به كره اضافه كرده كمي تفت دهيد تا زمانيكه طلايي رنگ شود سپس آرد را
به كره اضافه كرده كمي تفت داده سپس شير را مواد اضافه كرده هم بزنيد تا
زمانيكه مايه نرمي حاصل شود.

طرز تهيه مايه گوشتي لازانيا:

1. پياز
را در روغن تفت داده سپس گوشت را به همراه ادويه به پياز اضافه كرده
همراه پياز به مدت 20 دقيقه تفت دهيد سپس گوجه فرنگي و فلفل دلمه ريز شده
را به مواد اضافه كرده هم بزنيد. روي گوشت كمي آبجوش همراه رب گوجه فرنگي
ريخته بگذاريد به مدت 30 دقيقه بپزد و آب آن تمام شود.
طرز تهيه لازانيا:
1. در
ظرف پيركسي كمي سس بشامل ريخته و با قاشق روي آن را صاف كرده طوريكه تمام
سطح ظرف را بپوشاند سپس نانهاي تست را به ترتيب كنار هم در ظرف بچينيد.

alt

 

 

 

 

 

 

 

2. روي نانهاي تست را با پنير ورقه اي پوشانده سپس روي پنير را با مايه گوشتي بپوشانيد.

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

3. روي گوشت را با نانهاي تست پوشانده سپس روي تمام سطح نان سس بشامل ريخته و روي سس بشامل پنير رنده شده بپاشيد.

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 4. ظرف
را به مدت نيم ساعت در فري كه از قبل گرم كرده ايد با حرارت 180 درجه
سانتيگراد قرار دهيد تا زمانيكه روي پنير طلايي رنگ شود.

alt

 

 

 

 

 

 





altمواد لازم

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پنیر ورقه‌ای پیتزا یک بسته
پیازداغ دو قاشق غذاخوری
فلفل‌دلمه‌ای خرد شده یک عدد
قارچ ریز شده ۱۵۰ گرم
ادویه، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن به میزان لازم
نان تست دو عدد

طرز تهیه

ابتدا
گوشت چرخ کرده را با پیازداغ تفت می‌دهیم، سپس فلفل‌دلمه‌ای و قارچ را
اضافه می‌کنیم. ادویه‌ها را هم به موادمان اضافه کرده و مقداری تفت
می‌دهیم. سپس از مواد آماده شده دو قاشق روی نان تست می‌ریزیم و یک عدد
پنیر پیتزای ورقه شده را رویش قرار می‌دهیم و یک نان تست دیگر رویش
می‌گذاریم و به مدت سه دقیقه در ساندویچ‌ساز قرار می‌دهیم.

نکته:ساندویچ‌ساز باید پنج دقیقه قبل گرم شود

طرز تهيه كيك هويج

طرز تهيه كيك هويج

مواد لازم: تخم مرغ: 4 عدد، آرد سفيد: 2 فنجان،
شكر: 2 فنجان، هويج ريز رنده شده: 3 فنجان، جوش شيرين: نصف قاشق مرباخوري،
بكينگ پودر: 2 قاشق مرباخوري، شكر: 2 فنجان، روغن مايع: سه چهارم فنجان،
نمك: كمي، پودر دارچين: يك قاشق مرباخوري يا 2 قاشق مرباخوري زنجبيل تازه
رنده شده يا سه چهارم پودر زنجبيل.

طرز تهيه: تخم مرغ ها را نيم
ساعت قبل از شروع كار بيرون آورده و در هواي اتاق بگذاريد. سپس تخم مرغ ها
را شكسته و خوب هم بزنيد. آرد، شكر، جوش شيرين، بكينگ پودر و نمك را هم
مخلوط كنيد، سپس دارچين يا زنجبيل را هم ، هر كدام را كه بيشتر مي پسنديد ،
به اين مخلوط اضافه كنيد. حالا تخم مرغ ها، هويج و روغن مايع را مخلوط
كرده و به مخلوط خشك اضافه و هم بزنيد. حالا قالب ها را چرب كرده و مقداري
آرد درون آن بپاشيد. مخلوط را در قالب هاي مخصوص كيك ريخته و آن را در دماي
180 درجه سانتيگراد به مدت 35 دقيقه درون فر بگذاريد.

در مرحله آخر
چنگال را داخل كيك فرو كنيد. اگر مواد كيك به چنگال نچسبيد، كيك آماده
است. در غير اين صورت 10 دقيقه ديگر به آن فرصت دهيد تا خوب پخته شود.

عکس جدید ماه چهره خلیلی

طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان

آموزش غذاها را با یک غذای جالب شروع می کنیم که مطمئنا بیشتر شما تا کنون آنرا میل نکرده اید پس می تواند غذایی جدید و خاطره انگیز  برای شما و خانواده تان باشد .

مواد لازم :

برنج      ۳ پیمانه
پیاز سرخ شده  نصف پیمانه
قارچ      ۱۵۰ گرم ( حدود ۱۲ عدد کوچک خرد و تفت داده شده)
زرده تخم مرغ              ۳ عدد
بادمجان           ۳ عدد متوسط  ( حلقه و سرخ شده و روغن اضافی آن در یک صافی گرفته شود)
ماست   ۱ پیمانه( می توان در همه موارد بالا ، از پیمانه پلوپز استفاده کرد)
روغن مایع        نصف پیمانه
نمک و فلفل         به مقدار لازم
روغن اضافی برای سرخ کردن مواد به اندازه کافی

طرز تهیه :

برنج را خیس کرده ، آبکش می کنیم و اصطلاحا” زنده بر می داریم. زرده های تخم مرغ را با مقداری نمک و کمی زعفران با قاشق به هم زده ، ماست را اضافه می کنیم ( احتیاج نیست آب آن رفته باشد ) ، سپس ۳ قاشق غذا خوری روغن را اضافه می کنیم تا برنج ها به هم نچسبد. حدودا” یک سوم از برنج آبکش شده را در مایع ته چین می ریزیم ؛ این مخلوط نباید زیاد شل یا سفت باشد . ته قابلمه تفلون را چرب می کنیم ( ۲ قاشق غذا خوری ) از مایع ته چین آماده شده کف آن می ریزیم ، مواد ریخته شده را با ته قاشق کاملا” صاف می کنیم سپس بادمجان سرخ شده را روی قسمت زعفرانی قرار می دهیم ، بعد دوباره مقداری برنج سفید روی قارچ سرخ شده با کمی آب لیمو ( برای این که سفید بماند) می ریزیم ، روی آن قارچ پیاز سرخ کرده ریخته و در آخر بقیه برنج سفید را می ریزیم و با پشت قاشق کاملا” صاف می کنیم و فشار می دهیم.
قابلمه را روی گاز با شعله زیاد قرار می دهیم ، هنگامی که صدای روغن به گوش رسید شعله را کم کرده ، یک شعله پخش کن می گذاریم تا به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشد . پس از اینکه کاملا” پخت ، روی آن را با پیاز سرخ کرده ، زعفران و زرشک سرخ شده تزئین می کنیم.

توضیحات تغذیه ای :
در این غذا موادی به کار رفته که در دسترس همه می باشد و حتما در منزل شما نیز موجود است  .این غذا دارای سبزیجات زیاد است و اگر کم روغن تهیه شود برای همه سنین مناسب خواهد بود و ضمنا از نوع آشپزی های بدون گوشت و کم هزینه است .
اگر پیمانه های برنج را ۱۲۰ گرم بگیریم ، برای سرخ کردن پیاز ۲ قاشق غذا خوری روغن به کار ببریم ، از ماست با چربی متوسط ۵/۲% استفاده کنیم و پس از سرخ کردن بادمجان روغن آن را بگیریم ، کل غذا محتوی ۲۳۰۰ کالری است و اگر ۵ نفر به طور مساوی از آن میل کنند ، هر نفر فقط حدود  ۵۰۰ کالری از غذا دریافت خواهد کرد ؛ دقت کنید چون کلیه مواد آن باید  سرخ شود ، از حداقل میزان روغن استفاده کنید و برای سرخ کردن ، روغن مایع را زیاد حرارت ندهید.

میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریایی است. از نظر مقایسه ای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیادی دارند، نظیر گوشت ماهی و گروه ماکیان ، میگو کالری کمتری دارد. پروتئین موجوددر میگو کیفیت بالایی داشته …

طرز تهیه پیتزای دریایی

مواد لازم:

آرد سه چهارم لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
شیر یک سوم لیوان
روغن مایع دو قاشق سوپ خوری
پوره گوجه فرنگی ۱۲۰ گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق مرباخوری
سیرله شده یک حبه
پودر ارگانو یک قاشق چای خوری
پودر جعفری یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
میگو سه چهارم لیوان
زیتون سیاه یا سبز ۲-۳ عدد ( بدون هسته)
پنیر پیتزا ۱۵۰گرم
کنسرو کیلکا یک عدد

طرز تهیه:
آرد، بیکینگ پودر و نمک را داخل کاسه ای ریخته ، شیر و روغن را اضافه می کنیم و به طور مرتب هم می زنیم. خمیر را ورز داده و بصورت توپ در می آوریم (اگر خمیر چسبنده بود کمی آرد اضافه می کنیم و اگر خیلی سفت بود شیر می افزاییم). روی خمیر پوشش کشیده و می گذاریم خمیر نیم ساعت بماند. پوره گوجه فرنگی، رب گوجه، سبزی های معطر و سیر را در ماهی تابه کوچکی با هم مخلوط کرده، روی حرارت کم قرار می دهیم تا غلیظ شده و در ادامه بعد از سردشدن ، خمیر را در ظرفی با قطر ۳۰ سانتی متر پهن می کنیم. سس آماده شده را برش نازک داده و روی بقیه مواد چیده شده، کمی پودر ارگانو می پاشیم. فر را از ۲۰ دقیقه قبل در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کرده، پیتزا را درون فر گذاشته تا زمانی که روی پنیر طلایی شود.

نکات تغذیه ای :
میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریایی است. از نظر مقایسه ای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیادی دارند، نظیر گوشت ماهی و گروه ماکیان ، میگو کالری کمتری دارد. پروتئین موجوددر میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسیدآمینه های لازم جهت رشد می باشد. پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت همبند به راحتی هضم می شود. برای گروههایی از مردم نظیر افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند، غذای حاوی میگو گزینه مناسبی برای تأمین پروتئین روزانه آنها است. میگوها در کل دارای چربی کمی می باشند. اسیدهای چرب امگا-۳ که از دسته اسدهای چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند، در میگوها به وفور یافت می شوند. این دسته از اسیدهای چرب می توانند در کاهش خطر بیماریهای قلبی مؤثر واقع شوند.اسیدهای چرب امگا-۳ همچنین اجزای ضروری برای غشای سلول مغز و بافت چشم است. میگو منبع غنی از ویتامین های E,D,C,B۱۲,B۶,A و املاحی چون کلسیم، آهن، منیزیم،فسفر، پتاسیم، سدیم،روی، مس، منگنز و سلنیم است.علاوه بر این کلسیم، روی، آهن، منیزیم و فسفر میگو نسبت به سایر آبزیان بیشتر است.

طرز آماده کردن سالاد گل کلم

سالاد گل کلم

به عنوان اولین آموزش ، این سالاد جالب را که برای افراد با فشار خون بالا و کلسترول بالا تنظیم شده مطالعه کنید و از درست کردن آن لذت ببرید .

شما حتما در خانه با غذای خود سالاد میل می کنید ، ولی بیشتر ما سالاد را با کمی کاهو ، خیار و گوجه ریز شده و بعضی مخلفات دیگر می شناسیم ؛ در صورتی که سالادها دنیای وسیعی دارند . ما انواع سالادهای خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد ؛ البته ممکن است درست کردن آنها در ابتدای کار زمان زیادی از شما بگیرد ولی پس از چندبار تهیه ، درست کردن آن آسانتر از سالادهای معمولی خواهد شد.

مواد لازم۱عدد پیاز قرمز
۱ فنجان عدس پخته شده
۴عدد هویج
۲ قاشق غذا خوری جعفری خردشده
۴حبه سیر ساطوری شده
۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک سوم فنجان سرکه سیب
۱عدد لیمو ترش تازه یا نارنج
۲قاشق غذا خوری ریحان خشک قرمز
۵۰ گرم پنیر(رنده شده بدون نمک و کم چربی)
۱عدد متوسط گل کلم

طرز تهیه:
گل کلم را بشوئید و آن را به قسمت های کوچک خرد کنید ، سپس آنها را به مدت ۸ دقیقه بخار پز نمایید . پیاز ، عدس پخته، سیر، هویج و جعفری را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید .

در ظرف دیگری روغن زیتون ، لیمو ترش و ریحان را خوب مخلوط کرده و روی سبزیجات بریزید ، ظرف را داخل یخچال گذاشته و اجازه دهید تا کمی جا بیفتد . سپس آن را مصرف کنید ، می توانید پنیر را نیز برای تزئین روی سالاد بپاشید.

روش بخار پز سبزیجات:سبزیجات دلخواه خود را پس از شستن در یک آبکش فلزی ریخته و آبکش راروی قابلمه ای که محتوی آب جوش است قرار دهید به طوری که آبکش با آب درون قابلمه تماس پیدا نکند و بالاتر از سطح آب قرار گیرد . در ِقابلمه را روی آبکش محتوی سبزیجات بگذارید و به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه حرارت دهید ، سپس آنرا از روی حرارت برداشته و سبزیجات را درون ظرفی که محتوی آب یخ است بریزید و بلافاصله دوباره آبکش کنید.

نکات تغذیه ای :این سالاد لذیذ از این جهت که روغن به کار رفته در آن ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون است و لیمو ترش آن فشار را پائین می آورد برای افراد با فشار خون و کلسترول بالا مناسب است . کلم از سبزیجاتی است که برای عملکرد بهتر روده ها مفید هستند . در کسانی که کلم موجب نفخ روده آنان نمی شود ، کلم یبوست را از بین می برد.

کلم؛ رخسار را جلا می دهد و خواب آور خوبی است . کلم پخته ، عرق زیاد را از بین می برد ، درمان سرفه و درد زانو است و سر درد را تسکین می دهد.

میزان ویتامینC این سالاد بالاست . این سالاد ۱۰۰ گرم کلم و ۵۰ گرم ویتامینC دارد ، همچنین دارای ویتامینA به میزان مناسبی است.

اسالاد کلم یک شام خوشمزه برای افرادی است که در رژیم هستند . کل سالاد دارای ۴۰۰ کالری است و چون دارای کلم می باشد هضم آن طول می کشد و فرد را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد.

نان برنجی

نان برنجی

مواد لازم برای ۴ نفر:

• آرد برنج ۵۰۰ گرم
• پودر شکر ۲۰۰ گرم
• روغن ۲۵۰ گرم
• گلاب ۱٫۲ پیمانه
• تخم مرغ کوچک ۲ عدد

طرز تهیه :

شکر و روغن و زرده های تخم مرغ را با هم خوب مخلوط می کنیم تا زمانیکه یکدست شوند. سفیده های آنرا جدا در ظرفی می زنیم تا سفت شوند. سپس گلا ب و آرد و سفیده های زده شده را هم به مایه اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم . این مایه را در ظرفی پلاستیکی می ریزیم وبرای ۲۴ ساعت در یخچا ل قرار می دهیم . سپس خمیر را در یک ظرف مسطح نچسب به قطر نیم سانتی متر پهن می کنیم و با چاقوی شیرینی پزی آنرا به تکه های کوچک می بریم و می گذاریم در فر با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت برای ۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد . رنگ آن نباید زیاد تغییر کند.

شیرینی قرابیه شیرینی بادامی

مواد لازم و طرز تهیه برای قرابیه بادامی:

۲-۳ عدد سفیدهٔ تخم مرغ (بستگی به بزرگی تخم مرغ داره)، ۱۵۰ گرم بادام پوست گرفته و چرخ شده، شکر ۲۰۰ گرم، وانیل ۱/۴ ق چ، شکر ۱۵۰-۲۰۰ گرم (بستگی به شیرینی و ریزی شکر داره و هم مزاج خودتون)، اسانس بادام تلخ، مقداری خلال پسته برای تزئین.

فر‌ را با درجهٔ ۱۸۰ سانتیگراد روشن کرده. در کاسه ی پودر بادام، وانیل، شکر، و اسانس بادام را خوب با هم مخلوط می‌کنیم سپس در مخلوط کن یا بلندر ریخته و سفیدهٔ تخم مرغ‌ها را یکی‌ یکی‌ ریخته و بین هر کدوم خوب چرخشون می‌کنیم تا تمام مواد کش دار شود. چنان که خیلی سفت بود یک عدد سفیدهٔ تخم مرغ دیگه هم ریخته و دوباره چرخ می‌کنیم. سپس با قاشق یا قیف ماسوره دار به اندازهای دلخواه با فاصله روی آلومینیوم یا کاغذ مخصوص شیرینی پزی در سینی فر‌ چیده و مقداری خلال پسته روی آنها میپاشیم سپس در طبقهٔ وسط به مدت حدوداً ۲۰ تا ۳۰ دقیقه میگذاریم تا رنگ دور آنها مقداری طلائی شود. بعد از پخت سینی را از فر‌ در آورده و میگذاریم کمی‌ خنک شوند. برای نگهداری آنها از ظرف پلاستیکی در دار استفاده کنین تا خشک نشوند.

ghorabie شیرینی قرابیه شیرینی بادامی

باقلوای گردو (ترکی)

باقلوای گردو (ترکی)

مواد لازم:

500 گرم

آرد بسیار نرم و مناسب شیرینی‌پزی

3 عدد

تخم‌مرغ

نصف پیمانه

شیر

نصف پیمانه

روغن مایع

3 قاشق غذاخوری

ماست

200 گرم

کره

500 گرم

گردو

به‌مقدار کم

 نمک

مواد لازم برای شربت :

4 پیمانه

شکر

5 پیمانه

آب

یک قاشق‌خوری

آب لیمو

طرز تهیه :

ابتدا شکر و آب را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوشیدن و حل شدن شکر،  آب لیمو  را اضافه کرده و بگذارید تا شربت چند جوش بزند. شربت را کنار بگذارید.

آرد، تخم‌مرغ ، شیر ، روغن مایع، نمک و ماست  را با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیر آماده شود. خمیر را به شکل یک توپ در آورده و روی آن را بپوشانید. به‌مدت نیم ساعت اجازه دهید خمیر بماند.

خمیر را به 10 قسمت تقسیم کنید. روی تخته یا یک میز آرد بپاشید و خمیر را روی آن باز کنید. نازکی خمیر باید مانند یک کاغذ باشد. سپس 5 خمیر باز شده را در سینی که قبلاً چرب کرده‌اید قرار دهید. روی هر خمیر را با کره چرب کنید.

 گردوی خرد‌شده را روی خمیر‌ها بپاشید تا در تمام سطح خمیر به ‌صورت یک دست پخش شود. سپس 5 خمیر بعدی را باز کرده و روی گردوها قرار دهید. بعد از آن روی هر خمیر کره بمالید.

در انتهای با کارد بسیار تیزی خمیرها را به‌صورت لوزی بریده و ظرف را به‌مدت 30 دقیقه در فر با حرارت 300 درجه‌ی فارنهایت یا 150درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید.